Fotograaf Venlo

Mogelijkheden

Een mooi portret van jezelf, van de kinderen, je familie, vriendinnen, (samen met) je huisdier, een nieuwe foto voor social media, het kan allemaal! Ik heb geen studio dus de foto’s worden bij voorkeur op een mooie (buiten) locatie gemaakt. Ik weet genoeg mooie plekken in de omgeving van Venlo.

Ik bespreek altijd vooraf wat jouw wensen zijn. Heb je eigen input? Geweldig!

Diensten

Ik werk in de meeste gevallen op locatie, dus buiten. Waarom? Omdat werken met daglicht in mijn ogen het mooiste resultaat geeft. Je kunt werken met de prachtige natuur of een inspirerende omgeving om jouw bijzondere momenten voor altijd vast te leggen…

Ik ben een voorstander van spontane foto’s. Mensen fotograferen zoals ze zijn. Als jij je op je gemak voelt zie je dat terug in de foto’s!

Ik probeer de mooie momenten te ‘pakken’ en geef je herinneringen voor de rest van je leven…. Dat is het mooie van fotografie….een blijvende herinnering!

Alles is mogelijk, maar dit zijn een paar voorbeelden:

  • Familie/gezin/groepsfoto’s
  • Fotoshoot met je partner (loveshoot)
  • Zwangerschap (ook de aankondiging!)
  • Newbornshoot (puur en lief zoals een baby is)
  • Creatieve fotoshoot
  • Trouwfoto’s / bruiloften
  • Kinderfeestje inclusief bezoek van een prinses
  • Schminkfeestje (eerst mooi geschminkt worden en dan op de foto)
  • Cakesmash (net voordat je kindje 1 jaar wordt)

En nog veel meer! Bel of mail me om jouw idee te bespreken!

Gister een erg leuke fotoshoot gehad van ons mannetje Jairo en als gezin. Leuke locatie kinderboerderij hagerhof! Sarina is een spontane vrouw en pakt het met heel veel geduld en creativiteit aan! Heel ongedwongen en dat is zeer prettig. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft! Dank je wel!
Linette Timp-Ugen
Hele leuke spontane fotoshoot gehad, met een heel mooi resultaat. Foto's zijn voor ons heel belangrijk gebleken in de afgelopen jaren. Vaak staat een persoon niet op een foto, dus wat is er niet mooier om jezelf te trakteren op een fotoshoot. Vastgelegd in het heden, waardevol voor de toekomst
Marion Nabben
Super mooie foto hangt er bij ons in de kamer te pronken. Het was best wel even uitzoeken uit al die mooie foto's. De meiden vonden het hartstikke leuk met Sarina. Voelden zich meteen op hun gemak. Wanneer we nog eens een shoot willen, komen we zeker weer terug!
Jolanda Kuijpers